Δραστηριότητες

Έχοντας ως γνώμονα το Boutique Hotel Κόκκινο Σπίτι, το αναπαλαιωμένο αρχοντικό του 19ου αιώνα, που βρίσκεται δίπλα από την εβραϊκή συναγωγή, στην περιοχή της Μπαρμπούτας, έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε τις ομορφιές τόσο της ίδιας της πόλης, αλλά και των γύρω περιοχών!

Ξεκινήστε τη μέρα σας τρώγοντας  το πλούσιο σπιτικό πρωινό με τα τοπικά προϊόντα, που παρέχει το Κόκκινο Σπίτι, πάρτε δυνάμεις και ξεκινήστε ένα ταξίδι στο χρόνο, κάνοντας βόλτα στα στενά της Βέροιας, γνωρίζοντας την εβραϊκή συνοικία, ενώ το βράδυ έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε εστιατόρια, ταβερνάκια και ουζερί με ντόπιους μεζέδες και έντεχνη μουσική, την οποία πολλές μέρες θα έχετε την δυνατότητα να την απολαύσετε ζωντανά, κομψά καφέ-μπαρ και κλαμπ στο κέντρο της πόλης! Η Βέροια, μάλιστα, είναι ο κατάλληλος τόπος για να περιηγηθείτε με τα πόδια!

Εκμεταλλευτείτε το χρόνο σας κι επισκεφθείτε τα χιονοδρομικά κέντρα της κεντροδυτικής Μακεδονίας, το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, τα 3-5 Πηγάδια, του Ελατοχωρίου, της Βασιλίτσας, της Βίγλας Πισοδέρι και του Καϊμακτσαλάν! Γνωρίστε σε βάθος τον Ελληνικό πολιτισμό, νιώστε δέος μπροστά στον Ελληνικό αρχαιολογικό πλούτο, μάθετε περισσότερα για την γη του Μεγάλου Αλεξάνδρου και γίνετε, έστω και για λίγο, κομμάτι μιας τεράστιας και μακράς ιστορίας, που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο, όσα χρόνια κι αν περάσουν!

CALL US