Χιονοδρομικά κέντρα

Έχοντας ως ορμητήριο το Boutique Hotel Κόκκινο Σπίτι, στην όμορφη πόλη της Βέροιας, έχετε την δυνατότητα να ανακαλύψετε ένα προς ένα όλα τα χιονοδρομικά κέντρα της κεντροδυτικής Μακεδονίας. Το βέβαιο είναι, πως η εμπειρία αυτή θα σας αναζωογονήσει και θα σας χαρίσει ευεξία!

Ημέρα 1η:  25χλμ. μόλις μακριά από την πόλη της Βέροιας κι ακολουθώντας μια ενδιαφέρουσα διαδρομή, θα συναντήσετε το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου. Πρόκειται για το πρώτο χιονοδρομικό κέντρο που έγινε στην Ελλάδα, με διαδρομές εύκολες και μέτριας δυσκολίας. Απολαύστε την εμπειρία του σκι, του snowboard και του ελκήθρου! Αυτό είναι το μέρος που ολόκληρη η οικογένεια θα περάσει υπέροχα!

Ημέρα 2η:  Στα 29χλμ. από την πόλη, θα βρεθείτε στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 Πηγαδιών, με πίστες κάθε βαθμού δυσκολίας, στο οποίο μάλιστα λειτουργεί και σύστημα τεχνητής χιονόπτωσης!

Ημέρα 3η:  Λίγο πιο μακριά, στα 35χλμ από την πόλη, θα φτάσετε στο χιονοδρομικό κέντρο Ελατοχωρίου. Η τοποθεσία του θεωρείται προνομιακή, λόγω της θέας στον Όλυμπο και στον Αλιάκμονα. Επιλέξτε ανάμεσα σε πίστες με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας ή ανάμεσα στην πίστα για snowboard και στην πίστα για έλκηθρα.

Ημέρα 4η:  100χλμ. μακριά βρίσκεστε στην τοποθεσία Βίγλα Πισοδέρι, με την πανοραμική θέα προς την περιοχή των Πρεσπών, από τις κορυφές των πιστών.

Ημέρα 5η:  Κάντε σκι στη Βασιλίτσα, 105χλμ μακριά από τη Βέροια, μέσα σε ένα μαγευτικό περιβάλλον στο βορειοδυτικό κομμάτι του νομού Γρεβενών, στην καρδιά της Πίνδου!

Ημέρα 6η:  Το τρίτο μεγαλύτερο βουνό της Ελλάδας σας περιμένει, το χιονοδρομικό κέντρο Βόρας-Καϊμακτσαλάν, 98χλμ. από τη Βέροια, σας καλωσορίζει!

 

CALL US